Skip to content
Menu
0.00лв.0
Your cart is empty. Go to Shop
0.00лв.0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu

ЦЕНИ И УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

 

Всички поръчки направени в онлайн магазин www.nikinikolovbg.com се изпращат с куриерски фирми ЕКОНТ.

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

Цената на доставката е според тарифните планове на куриерската фирмa (Еконт).

Цената на доставка се изчислява отделно от цената на поръчания продукт.

Доставката е безплатна за територията на гр. София, при поръчка на стойност над 50 лв.

ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКИ И СРОК НА ДОСТАВКА:

Всяка направена поръчка в онлайн магазин www.nikinikolovbg.com се потвърждава с телефонно обаждане от страна на Доставчика. На посочения от Потребителя имейл адрес, Доставчикът ще изпрати информация за статуса на поръчката.

Поръчки направени до 12:00 ч. в работни дни, се обработват и изпращат на същият ден;

Поръчки направени след 12:00 ч. в работни дни, се обработват и изпращат на следващият работен ден;

Поръчки направени през почивни, празнични и неработни дни се обработват и изпращат на следващият работен ден.

Доставката се осъществява  в рамките на един работен ден, след потвърждението на поръчката. За по-малките населени места доставката е според графика на куриерска фирма Еконт.

Непотвърдени поръчки по телефона няма да се изпълняват.

Всички пратки се изпращат с опция преглед.

* Онлайн магазин www.nikinikolovbg.com  НЕ носи отговорност за куриерските услуги и за техните срокове на доставка, а единствено за обработването и изпращането на поръчките.

* В периоди на промоции, намаления или по-голяма натовареност Онлайн магазин www.nikinikolovbg.com  си запазва правото на промени по условията за обработка и  доставка, без да уведоми предварително клиентите за това.

Стоката се предава на адреса за доставка на Потребителя или на трето лице – представител на Потребителя, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Потребителя. При предаване на стоката Потребителят или третото лице – представител на Потребителя подписват придружаващите я документи, служещи като потвърждение за доставката на стоката. В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Доставчикът се освобождава от задължението си да достави заявената стока. Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

Всеки продукт, закупен отwww.nikinikolovbg.com  може да бъде върнат или заменен за друг в 14-дневен срок от датата на получаване на доставката, като са спазени съответните условия за това.

Николай Николов

Застрахователни услуги

Контакти

Абонирайте се 

Получавайте информация за всички новости свързани с нашите услуги и продукти.

Всички права запазени! | Изработка на сайт Easy Web

Всички права запазени! | Изработка на сайт Easy Web